Gastlessen scholieren

De gastlessen voor scholieren zijn bedoeld voor bovenbouw leerlingen van havo en vwo. Het helpt hen bij het maken van een studiekeuze. Ook voor leerlingen uit de derde klas van havo en vwo kunnen de gastlessen interessant zijn en helpen bij de profielkeuze.

Inhoud gastles accountant

De gastles van één of twee lesuur wordt gegeven door een ervaren accountant. Die vertelt aan de hand van praktijkvoorbeelden over wat een accountant doet en hoe je accountant wordt. Alle vragen die uw leerlingen hebben worden beantwoord. Na de gastles hebben uw leerlingen een goed beeld van het beroep accountant.

Daarnaast gaan de scholieren zelf aan de slag als accountant van Snowcity, een indoor skibaan met onder andere een klimmuur en restaurant. Ze helpen een van de eigenaren met de problemen waar hij in zijn werk tegenaan loopt. Zijn compagnon wil uit het bedrijf stappen en moet uitgekocht worden. Maar voor hoeveel dan en hoe werkt dat verder? Ook de bedrijfsleidster van de klimmuur heeft je hulp nodig. Haar omzet is gestegen, maar haar bonus valt lager uit dan vorig jaar. Dat kan toch niet kloppen? Tijdens de gastles worden afhankelijk van de beschikbare tijd, één of meerdere modules van de casus behandeld.

Gastles accountant Gratis

Het bezoek van de accountant in de klas is gratis. 

GASTLES AANVRAGEN?

In het opmerkingenveld kunt u de wensen voor de gastles aangeven. Behandeling van Snowcity casus? Of een algemene voorlichting over het beroep? Dus specifieke onderwerpen die u in de gastles behandeld wilt hebben.

* = een verplicht veld.

Wanneer en welke Gastles wilt u?

Gegevens aanvrager

Geslacht

Gegevens van de school


Graag de gastles minimaal twee weken van te voren aanvragen. Aanvraag in volgorde van voorkeur: (let op: voer een voorkeursdatum én tijdstip in. Op die manier kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn.)

Aantal lesuur *

Beschikbare middelen (meerdere keuzemogelijkheden)

Beschikbare middelen

Item delen

Kopieer de link en deel deze via diverse social media kanalen.

Sluiten